Έχοντας κατανοήσει πόσο σημαντική είναι η διαφήμιση με βίντεο (το ισχυρότερο εργαλείο του ψηφιακού μάρκετινγκ) οι άνθρωποι του Record group εστίασαν στο αντικείμενο και είναι σε θέση να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν ελκυστικά βίντεο στοχευμένα στο προφίλ των πελατών σας.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για:

 • Ένα ελκυστικό βίντεο βελτιώνει σημαντικά την ιστοσελίδας σας.
 • Μεγαλύτερη ροή επισκεπτών
 • Αναγνωρισιμότητα
 • Επαγγελματική παρουσίαση
 • είναι τα άμεσα κέρδη που θα αποκομίσετε.

Το βίντεο προσφέρει ένα οπτικοακουστικό μήνυμα στον πελάτη σας, πολύ πιο έντονα απ ότι μια στατική και χωρίς ήχο φωτογραφία.

Βασικός στόχος σε τουριστικούς προορισμούς είναι η προσέλκυση όλο και περισσότερων επισκεπτών.

Στο μάρκετινγκ κάθε τέτοιας προσπάθειας δεν θα μπορούσε να μη χρησιμοποιήσει το καλύτερο εργαλείο του, το βίντεο.

Το(προς διοργάνωση) ταξίδι βασίζεται κατά κύριο λόγο στο συναίσθημα

σποτ μικρής διάρκειας με παραλίες, αξιοθέατα, δρώμενα, σπορ  και ότι άλλο μπορεί να δημιουργήσει ένα ενθουσιασμό στον εν δυνάμει επισκέπτη είναι τα χαρακτηριστικά αυτά που δίνουν προβάδισμα σε προορισμούς. Επίσης ανάλογα clip προτιμάει να βλέπει το κοινό και στα sosial media, διαφημίζοντας έτσι τον προορισμό μας.

Το υψηλότερο ROI από οποιοδήποτε άλλο διαφημιστικό εργαλείο κατέχει αποδεδειγμένα το video marketing

Οι μεγαλύτερες διαφημιστικές πλατφόρμες σε όλο τον κόσμο είναι τα social media και τα video είναι το ιδανικό εργαλείο για άμεση και αποτελεσματική προώθηση.

Μία επαγγελματική προώθηση περιλαμβάνει

 1. Ανάδειξη της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητο.
 2. Τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής, τα τοπία, τα ήθη και έθιμα των ντόπιων  και οτι έχει να αναδείξει η περιοχή  είναι υλικό το οποίο θα προσφέρει για μεγάλο χρονικό διάστημα αξία στην περιοχή και στα ακίνητα που βρίσκονται εκεί.
 3. Δημιουργούμε την εμπειρία περιήγησης στο χώρο, πράγμα που ανεβάζει το συναισθηματικό δέσιμο των ενδιαφερόμενων με το προβεβλημένο ακίνητο.

Η καλύτερη και αποδοτικότερη διαφήμιση είναι το βίντεο. Αναλαμβάνουμε την παρουσίαση της επιχείρησής σας και την ανάδειξη των προϊόντων σας μέσο video clip τόσο on line σε social media όσο και off line για video υψηλής ανάλυσης, κατάλληλο για οθόνες σε εκθέσεις, παρουσιάσεις κ.α.

Παρέχουμε εναέρια πλάνα για κάθε χρήση, γαμήλιο video clip, διαδικτυακή ή τηλεοπτική χρήση με επαγγελματικό εξοπλισμό, (κάμερα 4Κ) για αποτελέσματα που θα ικανοποιήσουν και τους πιο ικανοποιητικούς.

Μετατρέψτε τους επισκέπτες σε πελάτες μέσω μιας επαγγελματικής παρουσίασης.

Χρησιμοποιήστε την προβολή μέσω βίντεο και κερδίστε καινούριους επισκέπτες – πελάτες.

Με τα εργαλεία μέτρησης της απόδοσης των βίντεο και ανάλυσης στη συμπεριφορά του κοινού έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε καλύτερα από ποτέ, το σφυγμό του κοινού και να εστιάσετε σε σημεία που χρήζουν βελτίωσης.

Έχοντας κατανοήσει πόσο σημαντική είναι η διαφήμιση με βίντεο (το ισχυρότερο εργαλείο του ψηφιακού μάρκετινγκ) οι άνθρωποι του Record group εστίασαν στο αντικείμενο και είναι σε θέση να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν ελκυστικά βίντεο στοχευμένα στο προφίλ των πελατών σας.

16ης Οκτωβρίου 2, Κατερίνη
T: (23510) 20908
E-email: info@realrecord.gr

Γιατί στο facebook ??

Το Facebook, ως μέσω κοινωνικής δικτύωσης, έχει πλέον μπει για τα καλά στην προσωπική και επαγγελματική ζωή ολόκληρου του κόσμου συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας. Είναι ίσως το μεγαλύτερο απ τα κοινωνικά δίκτυα παγκοσμίως και δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να διαφημιστούν με πολλούς τρόπους.

Γιατί στο facebook??     Γιατί:

 • Η επισκεψιμότητα του Facebook είναι υψηλότερη από το Google!
 • Στο Facebook υπάρχουν σχεδόν 3 εκατομμύρια Έλληνες χρήστες.
 • Η Facebook διαφήμιση είναι πολύ ποιο φθηνή σε σχέση με το Google διότι ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου δεν έχει αντιληφθεί ακόμα τη δύναμή του.
 • Η διαφήμιση στο Facebook εμφανίζεται με τη μορφή μικρών banners.
 • Όλα τα στατιστικά σήμερα δείχνουν ότι το Facebook είναι ένα δυνατό εργαλείο για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της εταιρίας σας αλλά και της αύξησης των πιθανών πελατών σας.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της διαφήμισης αυτής είναι ότι υπάρχει η δυνατότητα προβολής προϊόντων και υπηρεσιών σε συγκεκριμένο γκρουπ χρηστών βάσει γεωγραφικά, πληθυσμιακά, ηλικιακά κριτήρια, με βάση , το φύλο, τη βαθμίδα εκπαίδευσης κ.α. με απώτερο σκοπό την αποτελεσματικότερη διαφήμιση αποφεύγοντας ανεπιθύμητα clicks.

Το facebook προσφέρει αναλυτικά στατιστικά και αναλύσεις για την διαφημιστική καμπάνια που τρέχετε εκεί. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ορισμού του ημερήσιου budget για κάθε καμπάνια ώστε να ελέγχεται απόλυτα τον  προϋπολογισμό σας.

Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για εσάς στο Facebook.

Εμείς αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε τη δική σας διαφημιστική καμπάνια στο Facebook (facebook διαφήμιση) και παράλληλα να δημιουργήσουμε και τα banners που επιθυμείτε.

 • δημιουργία και ενημέρωση σελίδας (page)
 • δημιουργία και ενημέρωση προφίλ (profile)
 • δημιουργία και ενημέρωση ομάδας (group)
 • δημιουργία ειδικών εφαρμογών (applications) που συνδέονται στη σελίδα της επιχείρησής σας
 • δημιουργία και παρακολούθηση διαφημιστικών καμπανιων σε στοχευμένο κοινό βάσει τόπου, ηλικίας, φύλλου, επιπέδου εκπαίδευσης, ενδιαφερόντων και αρκετών άλλων παραμέτρων
 • δημιουργία ειδικών φορμών επικοινωνίας για την καταχώρηση στοιχείων όσων χρηστών επιθυμούν να λάβουν μέρος σε on line διαγωνισμούς προϊόντων ή υπηρεσιών

Η στόχευση στο κοινό γίνεται με βάση δημογραφικά στοιχεία και εκτός απ τη δημιουργία της καμπάνιας στο Facebook αναλαμβάνουμε την εκμάθηση για την σωστή χρήση της σελίδας σας,επίσης κάνουμε προτάσεις για τη βελτίωση της διαφήμισης κάθε μήνα, με στόχο την ακόμα καλύτερη απόδοση.

Αφού ακούσουμε προσεκτικά τις ανάγκες σας ξεκινάμε και σχεδιάζουμε μαζί σας τη διαφήμιση του facebook που ταιριάζει στην επιχείρηση σας.

Πόσο κοστίζει μια διαφήμιση στο facebook;

Το συνολικό κοστολόγιο, τον προϋπολογισμό της διαφημιστικής καμπάνιας και τη διάρκειά της, τα καθορίζει η επιχείρηση που θέλει να προβληθεί στο facebook. Αυτά καθορίζονται ανάλογα με τους στόχους και τις δυνατότητές της. Και φυσικά μπορεί να τα αναπροσαρμόσει αναλύοντας τα στατιστικά αποτελέσματα της διαφήμισης και να διαλέξει το ανάλογο πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τις διαφημιστικές δυνατότητες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης που λέγετε facebook.