Η επιχείρηση Record Real estate ιδρύθηκε το 2017 στην Κατερίνη και ως αντικείμενο δραστηριότητας έχει την Αγορά και Πώληση ακινήτων, μίσθωση και εκμίσθωση επαγγελματικών χώρων και διαμερισμάτων καθώς και την χαρτογράφηση – αποτύπωση οικοπέδων με τοπογραφικά έργα.

Οι άνθρωποι της Record με εφόδια την τεχνογνωσία που έχουν αποκομίσει από την ενασχόληση τους στον τομέα των κατασκευών (πολυτελών μονοκατοικιών, οικοδομικών συγκροτημάτων, πολυκατοικιών, ξενοδοχειακών καταλυμάτων  αλλά και φωτοβολταικών μονάδων.) σε συνδιασμό με το ήθος και τον επαγγελματισμό που τους διακρίνει, είναι σε θέση να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους  πελάτες τους και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους με τον καλύτερο τρόπο, σε χρόνο ρεκόρ.

Η επιχείρηση Record χρησιμοποιεί σύγχρονο εξοπλισμό για την καλύτερη προβολή των ακινήτων σας, έχει πανελλήνια συνεργασία με άλλα μεσιτικά γραφεία και συνεργάτες σε πολλές πόλεις του εξωτερικού. Εκτός της προβολής των ακινήτων στην σελίδα μας www.realrecord.gr, προβάλουμε με Brand Plus πακέτο προβολής τα ακίνητα σας σε όλα τα portal και παράλληλα χρησιμοποιούμε θέσεις VIP , UP και International για καλύτερα και ταχύτερα αποτελέσματα.

Το δυνατό σημείο της Record όμως δεν είναι άλλο από τους Σύμβουλους Επενδύσεων που έχει στο δυναμικό της, είναι οι άνθρωποι που εκπροσωπούν την επιχείρηση, άνθρωποι νέοι και δημιουργικοί που γνωρίζουν την αγορά και τις ανάγκες της και είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όποτε αυτό τους ζητηθεί.

Αυτό το κάτι που κάνει τη διαφορά σε ότι αφορά την επιχείρηση μας είναι η φιλοσοφία μας. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης για κάθε ακίνητο που αναλαμβάνουμε να προωθήσουμε, βλέπουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και αφού αναλύσουμε όλα τα στοιχεία,  με ειλικρίνεια, εχεμύθεια και επαγγελματισμό, επιλέγουμε τον τρόπο που χρήζει προβολής – αξιοποίησης το εκάστοτε ακίνητο.

Στόχος μας είναι να βρίσκουμε λύσεις για τα ακίνητά σας στο ταχύτερο δυνατό χρονικό διάστημα. Στο χαρτοφυλάκιο της Record υπάρχουν ακίνητα κάθε είδους,

Εμπιστευθείτε μας και καλέστε μας για μια συνάντηση.

Βρείτε το σπίτι σας…