Προκάτ – Τροχοβίλα

Προκάτ – Τροχοβίλα

Στις ανάγκες της αγοράς, για οικονομική αλλά όχι πρόχειρη κατασκευή, η Record εξασφάλισε συνεργασία με εταιρία κατασκευής προκάτ κατασκευών και τροχοβίλας, που φέρει πιστοποίηση ISO FPC .

Οι τυποποιημένες κατασκευές της εταιρίας είναι στις παρακάτω διαστάσεις

4Χ3        6Χ3       8Χ3       9Χ3       10Χ3

καθώς και υπάρχει δυνατότητα για ένωση δυο κατασκευών ή ειδικών διαστάσεων (κατόπιν παραγγελίας).

Ο μεταλλικός σκελετός κατασκευάζεται με δοκούς βαρέως τύπου, ενώ η τοιχοποιία που γίνεται με πάνελ είναι 13 cm για κινητές κατασκευές και 25cm για σταθερές.

Όλες οι κατασκευές έχουν πλήρη ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση, στο δάπεδο τοποθετείται laminate ή πλακάκι της επιλογής σας, ενώ τα εξωτερικά κουφώματα είναι ενεργειακά, δίφυλλα με ρολά και σίτες. Στο wc έχουν τοποθετηθεί πλακάκια και ολοκληρωμένο σετ από είδη υγιεινής και αξεσουάρ μπάνιου. Το έπιπλο της κουζίνας είναι laminate Α ποιότητας, όπως και οι εσωτερικές πόρτες.

Υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης του σχεδίου κάτοψης εσωτερικού χώρου, ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες κάθε υποψήφιου αγοραστή.

Ενδεικτική τιμή για μια κατασκευή διάστασης 6Χ3 είναι 8.650 ευρώ με το κλειδί, τοποθετημένο στο χώρο σας, με μοναδική επιβάρυνση το κόστος μεταφοράς.

Οι κατασκευές δύναται να αποσταλούν και να τοποθετηθούν σε όλη την Ελλάδα.